Eladó Családi ház, Marcali

#696900379

Eladó Családi ház

80 millió Ft

Marcali
Alapterület:
92 m2
Szobák száma:
2 + 2
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Nincs
1 326 m2
Hőszigetelt
Gázkazán
Udvari
Bútorozatlan
Körbejárható
1
Összkomfort
F
Szélessávú (>10Mbps)
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Eladó egy tágas, jó állapotú családi ház Marcaliban!

1.-Magyar leírás
2.-Deutsche Beschreibung
3.-English Description

Eladó egy családi ház Marcaliban, csendes, forgalommentes területen!
Az ingatlan 2004-ben épült, kiváló állapotú, amely ideális választás lehet családok számára. A ház szerkezetileg kifogástalan, minden nyílászáró hőszigetelt, az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval vannak felszerelve, a külső falakon pedig 5 cm-es hőszigetelés található, így energiatakarékos megoldást nyújt. A tágas nappali mellett három hálószoba is helyet kapott, biztosítva a megfelelő életteret. A konyha és étkező különösen nagy, jól megtervezett, így a főzés és sütés élményét maximálisan kihasználhatják. A konyhából nyílik egy kisebb kamra is, ami megkönnyíti az eszközök és alapanyagok tárolását. A fürdőszoba praktikus, két részből áll, az egyikben egy kád található, a másikban pedig egy zuhanyzó és a mosókonyha, így mindig van lehetőség a felfrissülésre. A fűtésről és melegvíz ellátásról gázkazán gondoskodik, de a fatüzelés lehetősége is rendelkezésre áll. A klíma pedig garantálja a kellemes hőmérsékletet a nyári napokon. Az udvar rendezett és ízléses, ideális szabadtéri tevékenységekre, pihenésre vagy családi összejövetelekre. A bejárat előtt egy hangulatos fedett terasz kapott helyet, ami kiváló helyszíne lehet a reggeli kávé elfogyasztásának a család társaságában. A házhoz tartozik egy garázs, amely elektromos kapuval van ellátva és az utcáról érhető el. A garázshoz egy féltetős tároló is épült, így a kerti eszközök könnyedén rendszerezhetők.
Ez az ingatlan remek, igaz? Részletesebb információkért és időpont egyeztetésért kérem telefonáljon! Vásárlási vagy értékesítési céllal keresse bizalommal az Otthon Manager referenseit! Mi segítünk elérni a céljait, az ország bármely területén! Amennyiben egy kedvező hitel ajánlatra lenne szüksége, tanácsadónk számos bank kínálatából választja ki Önnek a legmegfelelőbbet egy ingyenes konzultációt követve!
Legyen egy csodás és eredményes napja!
 

For sale a family house in Marcali, in a quiet, traffic-free area!
The property was built in 2004, is in excellent condition and could be an ideal choice for families. The house is structurally impeccable, all windows and doors are insulated, the windows are fitted with shutters and mosquito nets, and the external walls have 5 cm of insulation, providing an energy-saving solution. In addition to the spacious living room, there are three bedrooms, providing ample living space. The kitchen and dining area are particularly large and well designed, allowing you to maximise your cooking and baking experience. A small pantry also opens off the kitchen, making it easy to store tools and ingredients. The bathroom is practical, with two parts, one with a bath and the other with a shower and laundry room, so there is always room to freshen up. The heating and hot water is provided by a gas boiler, but there is also the option of a wood-burning stove. The air conditioning guarantees pleasant temperatures on summer days. The courtyard is neat and tasteful, ideal for outdoor activities, relaxation or family gatherings. In front of the entrance there is a cosy covered terrace, a perfect place to enjoy a morning coffee with the family. The house has an attached garage with electric door, accessible from the street, and a mezzanine storage room, so that garden equipment can be easily organised. 
This property is great, isn't it? For more information and to make an appointment, please call! If you are looking to buy or sell, please feel free to contact the Home Manager! We can help you achieve your goals, anywhere in the country! Should you need a favourable loan offer, our advisors will select the most suitable one for you from a wide range of banks, following a free consultation!
Have a wonderful and productive day!

Harangozó Erik
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése