Eladó Családi ház, Gyenesdiás

#696900017

Eladó Családi ház

70.5 millió Ft

Gyenesdiás
Alapterület:
113 m2
Szobák száma:
5
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Nincs
1 189 m2
Átlagos
Cserépkályha - fa, szén
Részpanoráma
Bútorozott
Dél
Hátsókert
3
Összkomfort
GG
Nincs
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Gázcsonk a telken
Közműhálózatba bekötve

Gyenesdiáson, a Balatonhoz közel, két szintes családi ház eladó!

1.-Magyar leírás
2.-Deutsche Beschreibung
3.-English Description

Nagy családok figyelem! Gyenesdiás szívében, a Balatonparttól alig néhány percre, 2 szintes, akár több generációs modellben történő életvitelre alkalmas családi ház eladó. Az 1189 m2-es saroktelek rengeteg lehetőséget tartogat az új tulajdonos számára. Többek között egy új lakóépületet is felhúzhat, akár a családtagok számára, vagy esetleg befektetési céllal apartmanként is kiadhatja. Midemellett marad hely egy pompás virágos kertnek, de fellállíthat kerti pavilont, vagy kialakíthat egy grillező részt is! A tágas teraszról a házba lépve rögtön a kellemes hangulatú nappaliban találjuk magunkat. Nekem különösen tetszik a helyiségek elrendezése, a gyönyörű cserépkályha, valamint a pompás fa lépcső, ami az emeletre kísér minket. A remek kialakításnak köszönhetően tökéletes a helykínálat, így akkor sem kell aggódni, ha a rokonság látogatóba érkezik. A tetőtérben kölün fürdőszoba és mellékhelyiség is helyet kapott, valamint két hálószoba is kialakításra került, melyek közös erkéllyel is rendelkeznek. Az erkély a nyári esték pompás helyszíne lehet a balatoni naplemente megcsodálásához. A felső szintet igény szerint akár teljesen külön lehet választani, ugyanis nem csak a nappaliból, hanem a teraszról, egy külön lépcsőn szintén feljuthatunk az emeletre. A ház aljában elhelyezkedő szuterénről se feledkezzünk meg, ami nem kevesebb, mint 25 m2 hasznos területtel van ellátva. Ide elhelyezheti a szezonális tárgyakat, a kerti szerszámokat is, vagy esetleg hangulatos helyszíne lehet egy hobbi tevékenységnek. Csupán néhány percre található egy iskola, illetve óvoda is. A csodás panorámával rendelkező Szép kilátó, a kerékpárúton percek alatt megközelíthető. A golfozás szerelmeseinek egy fantasztikus lehetőség kínálkozik mindössze pár kilóméterre található hatalmas golfpályán. Kiváló elhelyezkedésnek köszönhetően az ingatlan értéke garantáltan emelkedni fog, így új otthona mindenféle szempontból remek befektetés.
Ez az ingatlan remek, igaz? Részletesebb információkért és időpont egyeztetésért kérem telefonáljon! Vásárlási vagy értékesítési céllal keresse bizalommal az Otthon Manager referenseit! Mi segítünk elérni a céljait, az ország bármely területén! Amennyiben egy kedvező hitel ajánlatra lenne szüksége, tanácsadónk számos bank kínálatából választja ki Önnek a legmegfelelőbbet egy ingyenes konzultációt követve!
Legyen egy csodás és eredményes napja


 

Attention large families! In the heart of Gyenesdiás, just a few minutes from the shore of Lake Balaton, 2-storey family house for sale, suitable for living in a multi-generational model. The 1189 m2 corner plot has a lot of possibilities for the new owner. Among other things, you can build a new residential building, either for family members, or possibly rent it out as an apartment for investment purposes. There is also space for a beautiful flower garden, but you can also set up a garden gazebo or a barbecue area! Entering the house from the spacious terrace, you will find yourself in the cosy living room. I particularly like the layout of the rooms, the beautiful tiled stove and the magnificent wooden staircase that leads upstairs. Thanks to the excellent layout, there is plenty of space, so you don't have to worry if relatives come to visit. The attic also has a bathroom and a toilet, and two bedrooms with a shared balcony. The balcony is a great place to enjoy the summer evenings and admire the Balaton sunset. The upper floor can be completely separate, as not only from the living room, but also from the terrace, with a separate staircase to the upper floor. And don't forget about the basement, which is located at the bottom of the house and has no less than 25 m2 of useful area. It can be used for seasonal items, garden tools or as a cosy place for hobbies. A school and a kindergarten are just a few minutes away. The beautiful panoramic view of the beautiful panoramic viewpoint is just a few minutes away on the cycle path. For golf lovers, there is a fantastic opportunity to play on a huge golf course just a few kilometres away. Thanks to its excellent location, the value of the property is guaranteed to rise, making your new home a great investment in all respects.
This property is great, right? Please call for more information and to arrange an appointment! If you are looking to buy or sell, please contact the Home Manager agents! We can help you achieve your goals, anywhere in the country! Should you need a favourable loan offer, our advisors will select the most suitable one for you from a wide range of banks, following a free consultation!
Have a wonderful and productive day

Harangozó Erik
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Építési telek
Panellakás
Szálloda, panzió
Nyaraló
Étterem, vendéglő, cukrászda
Zártkert
Műhely
Sorház
Vendéglátóipari egység
Kert, gyümölcsös
Telephely
Garázs
Üzlethelyiség
Iroda egyéb
Szervíz, benzinkút